Slide background
Novy Akersloot
Open folders
Met meer dan 4.000 producten is Novy dé winkel voor o.a.
schoonmaakartikelen, huishoudelijke, elektrische apparaten,
serviezen, bestek, glasserviezen, pannen, keukengerei
en nog veel meer. Bekijk onze folders..
Slide background
Toys2Play speelgoed folder
Lees meer
VEILIG AFGIETEN DOE JE MET
EEN ECHTE BK PAN!
Open folder
Voor de ontwerpers van BK is aandacht voor veiligheid en gemak een tweede natuur geworden. BK heeft een diversiteit aan pannen met handige afgietdeksels voor extra gemak en uiteraard veiligheid.

De BK Premium+ is een van de mooie voorbeelden waarbij nadruk ligt op veiligheid in de keuken door de handige schenktuit
Slide background
Verjaardagsbox
Lees meer
Ben je binnenkort jarig en wil je zeker weten dat je
allemaal leuke cadeautjes krijgt?
Vul dan je eigen verjaardagsbox bij Toys2Play
Slide background
Kleurplaten
Lees meer
Slide background
Fa. Velzeboer Akersloot
Open folders
Computerbenodigdheden, huishoudelijke,
elektrische apparaten, bestek,
glasserviezen, pannen, keukengerei
en nog veel meer in onze winkel
Bij ons in de winkel
Hét Display van
hét merk voor
de kleine VIP!

Bestellen tijdens de Lockdown

Novy – Toys2play Fa. Velzeboer Akersloot

Welkom op de site van Novy – Toys2play Velzeboer, de huishoud, kantoor, cadeau en speelgoed winkel van Akersloot. Wij zijn gespecialiseerd in huishoudelijke en cadeau artikelen.

Met meer dan 4.000 producten is onze Novy dé complete winkel voor o.a. schoonmaakartikelen, huishoudelijke, elektrische apparaten, serviezen, bestek, glasserviezen, pannen, keukengerei en nog veel meer. Verder proberen wij altijd een zeer afwisselend assortiment cadeau-artikelen voor elk moment van het jaar aan te bieden. Wij bieden een assortiment gerenommeerde merken waaronder, Philips, Tefal, BK, Brabantia, Leifheit, Curver en nog vele andere.

In het voorjaar bieden wij een uitgekiende collectie tuinmeubelen en tuinaccessoires. Rond oktober/november is het feest in onze winkel met een fantastische collectie voor de decembermaand. Bij ons treft u ook de Toys2Play speelgoedcollectie aan. Regelmatig worden er folders uitgegeven. Wij presenteren deze folders op onze website. 

Onze folders


 

Novy folder

Toys2play folder

Het Witte Blaadje

innoamefaakaibabylissbalancebkblackendeckerbolsiusbrabantiabritacarmencurverddddddifrnseek 2815emsagerohandyhartmanhginventumjardinkaiserkakelbontkleenairkwikkieleifheitmedisanamelittamoulinexnedcleanoetkeroralbpeerphilipsplaymobielprimaprijsprincessrostimepalroyalbochroyalleerdamsimplehumansoehnlesolasunwareswiffertefaltomadotristarviledawestmark